Esnaftan Pekdoğan'a büyük teveccüh

Esnaftan Pekdoğan

Esnafları gezerek hal hatır soran ve hayırlı işler dileyen MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan'a esnaflar büyük teveccüh gösteriyor.

İLGİ VE SEVGİ BÜYÜK

Girdiği her işyerinde büyük ilgi gören Başkan Adayımız Mustafa Pekdoğan, her bir esnafla tek tek tokalaşarak hal hatır soruyor. Zaman zaman çay ikramlarını da geri çevirmeyen Başkan Adayı Pekdoğan, samimi tavırlarıyla gerek esnafın gerekse çalışanların ilgi ve sevgisini topluyor.

 

YENİDEN BAŞKAN PEKDOĞAN

Sohbet etme fırsatı bulduğu esnaflara projelerinden bahseden Pekdoğan’a sıkıntılarından bahseden Kırıkkale esnafı, “10 yıldır bizim için bir çivi bile çakan olmadı. En son 10 yıl önce esnafı rahatlatmak için çalışmalar yapan Mustafa Pekdoğan’a vefa borcumuz var. Bizim için yaptıklarını unutmayacağız. Onu yeniden belediye başkanı olarak görmek bizi çok mutlu edecek” dediler.

 

KIRIKKALE YENİDEN ŞAHLANACAK

Kırıkkale’nin ancak gerçekçi ve ayağı yere basan projelerle yeniden şahlanacağını vurgulayan Pekdoğan, “Bugün Belediye Başkan Adayı olmuşsam bu tamamen Kırıkkale halkının isteği sonucudur. Bana bu kadar güvenen, bu kadar teveccüh gösteren, sevgi ve ilgisini eksik etmeyen Kırıkkale insanına olan boyun borcumu ödemek istiyorum. Kırıkkale hizmete aç. Biz de hizmet için geliyoruz, Kırıkkale’miz için geliyoruz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız